Neem eens wat meer Tijd voor mij

Over Chrisly

 

 

 

In 2013 besloot ik het spreekwoordelijke roer om te gooien. Ik had jaren lang te veel uren gewerkt en te veel van mezelf gevraagd. Weliswaar vol enthousiasme, want ik had een dansschool waar ik trots op was, maar toch .. het was er in geslopen... IK eiste te veel van mezelf!
Ondanks het feit dat ik een fantastisch gezin heb, sloegen fysieke- en emotionele vermoeidheid en psychosomatische klachten toe. ik kreeg, net zoals zovelen in deze maatschappij, een burn-out en was uit balans. Verplicht TIJD VOOR MIJ dus!

Na een ruime rustperiode waarin tijd was om te overdenken wat ik nu echt wilde gaan doen, verkocht ik mijn dansschool en ging vol enthousiasme weer studeren.
Wat een goede keuze was dat! Ik volgde de massagecursussen die ik voor ogen had, doorliep de opleiding
MEE (Multi Energetisch Essentie therapie) en nam de tijd om boeken te lezen die me meer inzicht gaven. Ook verdiepte ik me in mindfulness en meditatie. En nee, ik ben geen zweverige vrouw en sta met 2 benen op de grond.

Ook maakte ik in die tijd kennis met de resultaten van pure etherische oliën en producten van een prachtig merk waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Vele workshops en Webinars heb ik inmiddels gevolgd en nog steeds blijf ik via cursussen door ontwikkelen.

Ik zet deze oliën en hun producten zowat dagelijks in. In eerste instantie was het alleen voor mezelf en mijn gezin en omgeving, maar ook anderen wisten me al snel te vinden als er fysieke of mentale klachten waren. Ik vind het fijn mensen te kunnen ondersteunen.

De stap was daarom snel gezet en mijn bedrijf TIJD voor MIJ werd een feit. 

Op deze website kunt u lezen wat ik te bieden heb. Informeer vrijblijvend naar mogelijkheden als fysieke of emotionele klachten uw leven beperken.
Ik help graag.  

 

 

Hartelijke groet, 

Chrisly