Neem eens wat meer Tijd voor mij
Believe in yourself

over Chrisly

In 2013 besloot ik het spreekwoordelijke roer om te gooien. Ik had jaren lang te veel uren gewerkt en te veel van mezelf gevraagd. Weliswaar vol enthousiasme, want ik had een dansschool waar ik trots op was, maar toch .. het was er in geslopen... IK eiste te veel van mezelf! Ondanks het feit dat ik een fantastisch gezin heb, sloegen fysieke- en emotionele vermoeidheid en psychosomatische klachten toe. ik kreeg, net zoals zovelen in deze maatschappij, een burn-out en was uit balans. Verplicht TIJD VOOR MIJ! Achteraf ben ik hier heel dankbaar om. 

Ik nam afscheid van mijn dansschool en maakte een nieuwe start. Ik leerde weer te luisteren naar mijn lichaam en daar naar te handelen.
Natuurlijk vond ik dat spannend, maar ik vond dat ik mezelf een kans moest geven om te doen wat ik eigenlijk, diep in mijn hart, al heel lang wilde doen.

Ik ging weer studeren: volgde de massagecursussen die ik voor ogen had, trainingen, las boeken (niet alleen zware  "kost" maar ook over happiness in het leven) verdiepte me in mindfulness, meditatie, Reiki en doorliep de opleiding MEE (Multi Energetisch Essentie therapie) waarin ik veel diverse behandelingen leerde geven.
Ik ben iemand die met 2 benen op de grond staat, praktisch is en de realiteit onder ogen durft te zien.

Het woord BALANS is mijn sleutelwoord.
Zowel lichamelijk als geestelijk is het in balans zijn van groot belang voor het "lekker in je vel" zitten. Ik ben iemand die hard kan werken, maar neem voortaan ook tijd voor mezelf. Dat bevalt me heel goed en ik kan het iedereen aanbevelen.

Vanuit deze ervaringen en opgedane kennis ben ik mijn praktijk TIJD VOOR MIJ gestart. 

In deze drukke, hectische tijd vergeten we vaak onszelf aandacht te geven, met als gevolg dat we lichamelijk en/of geestelijk uit balans raken. Klachten dienen zich dan aan.. gelukkig maar!
Je lichaam zegt: joehoe.. ik ben er ook nog!!!

"Tijd voor mij " zal dan zeker goed doen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden; ik help je graag.

Hartelijke groet,

Chrisly